Κατασκευάζει σαλόνια από το 1992
Για πληροφορίες κάντε κλικ εδώ
International Deutschland Ελλάδα Italia

Cosa dicono di noi

Αγόρασα έναν καναπέ με κρεβάτι τον περασμένο μήνα από το εργοστάσιο Giacobbe Salotti και όλα πήγαν καλά. Παραδόθηκε σε 5 εβδομάδες, με το φορτηγό της Εταιρείας και οι οδηγοί έφθασαν από την Ιταλία.

Μανόλας

Γεια σε όλους
Σήμερα έλαβα το νέο μου καναπέ-κρεβάτι. Γρήγορη παράδοση, σεβόμενη τις ώρες που υποδεικνύει ο ιστότοπος.
Ο καναπές μου παραδόθηκε άθικτος και είναι ακριβώς όπως φαίνεται στο Giacobbe Salotti.gr: είναι πολύ άνετο όταν καθίσετε και το δέρμα φαίνεται καλό.

Κωνσταντίνα

καλημέρα
Η εμπειρία μου με τον Giacobbe Salotti είναι για έναν καναπέ, και ήταν κάτι περισσότερο από θετικό. Το εύρος από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο είναι εξαιρετικό και ο καναπές έχει κάνει εξαιρετική επιτυχία. Η τιμή δεν ήταν τόσο φθηνή όσο ένας καναπές Ikea, αλλά όπως γνωρίζετε, η ποιότητα καταβάλλεται.

Μαρία

Buongiorno
Νομίζω ότι ο Giacobbe Salotti είναι πολύ καλός όσον αφορά την ποιότητα και την τιμή. Ορισμένα μοντέλα είναι σχεδόν μοναδικά και μπορούν να βρεθούν μόνο από αυτά.

Έλενα

Mirëmëngjes
Ne blerë divan ARAMIS në lëkurë të zezë: çdo gjë shkoi mirë. Kompania bëri shpërndarjen me kamionin e tyre nga Italia.

Monda ( Athina )

καλησπέρα
Αγοράσαμε από τον Giacobbe Salotti, έναν γωνιακό καναπέ και μια πολυθρόνα, για περισσότερα από 2.300 ευρώ. Ο καναπές είναι όμορφος και τα μαξιλάρια πολύ άνετα.
Πρέπει να διατάξουμε μια άλλη πολυθρόνα και δύο οθωμανούς αύριο.

Ισαύρου

Ciao Giacobbe
Όμορφη εμπειρία. Πέρασα περισσότερα από 2.300 ευρώ για έναν καναπέ που έφτασε αμέσως . Mim αρέσει το σχέδιο και το χρώμα: χάρη Giacobbe Salotti .

Εξαιρετική ποιότητα και τιμή: όλοι οι καναπέδες στην ιστοσελίδα τους είναι όμορφοι. Μετά την παραγγελία, έπρεπε να περιμένω 5 εβδομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος.

Σοφία

καλημέρα
Αγοράσαμε από την Giacobbe Salotti, έναν όμορφο δερμάτινο καναπέ, μοντέλο Mobydik. Είναι πολύ άνετο: όλη η οικογένεια του αρέσει.

Αντρέας

Ο ιστότοπος είναι πραγματικά καλός. Ο καναπές έφτασε, σε 5 εβδομάδες όπως υποσχέθηκε ότι είχε υποσχεθεί. Αυτή τη στιγμή όλα είναι καλά. Ευχαριστώ τον Giacobbe Salotti.

Αναστασία

καλημέρα
Αγόρασα έναν καναπέ-κρεβάτι με ένα chaiselong, Model Mobydik, το Νοέμβριο του 2018. Πληρώσα 2430,00 ευρώ, με έκπτωση 30%: έφτασε στις 12 Ιανουαρίου: όλα ήταν εντάξει ..
Ευχαριστώ τον Giacobbe

Βασίλη

Αγόρασα ένα δερμάτινο καναπέ 3 θέσεων υψηλής ποιότητας από την Giacobbe Salotti, πληρώνοντας μια αποδεκτή τιμή.

Έλενα

(ο πελάτης αγόρασε τον καναπέ Musica και μια πολυθρόνα, σε χρώμα κρέμας)

Guten Morgen
Ich habe ein Online-Sofa von Giacobbe Salotti gekauft. Ich habe 1970 € für ein echtes weißes Ledersofa ausgegeben, das nach 5 Wochen geliefert wurde.
Alles klar.

Alfred (Athens)

Ciao
Η γνώμη μου για αυτό το εργοστάσιο μπορεί να είναι πολύ θετική. Πρώτα απ 'όλα βρήκαμε πολλές επιλογές, τόσο από καναπέδες όσο και από χρώματα. Οι τιμές είναι λογικές και το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό. Έχουν παραδώσει τους καναπέδες με τα φορτηγά τους, απευθείας από την Ιταλία.

Ιωάννα

Δεδομένου ότι το προϊόν είναι διακριτικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας ... Θα ήθελα όμως να επισημάνω την εξαιρετική υπηρεσία μεταφοράς και την παράδοση που έχει η εταιρεία για τους πελάτες της.

Άρης

Αγόρασα ένα καναπέ έκπτωσης 30%, αλλά αξίζει πολύ περισσότερα. Στην πραγματικότητα, περισσότερο από έναν καναπέ, φαίνεται σαν ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκουραστείτε. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο πολύ καλά.

Δήμητρα

(ο πελάτης αγόρασε το μοντέλο HONDA)

Ho comprato un bel divano dal sito Giacobbe Salotti . MI sono trovata bene con Giacobbe , gentile ed educato . Hanno consegnato con loro camion e autisti venuti da Altamura ( BA ) .

Christian ( Patras )

Il cliente ha comprato il Modello ARAMIS