Κατασκευάζουμε σαλόνια από το 1992
Για πληροφορίες κάντε κλικ εδώ
International Deutschland Ελλάδα Italia

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Αγόρασα έναν καναπέ με κρεβάτι τον περασμένο μήνα από το εργοστάσιο Giacobbe Salotti και όλα πήγαν καλά. Παραδόθηκε σε 5 εβδομάδες, με το φορτηγό της Εταιρείας και οι οδηγοί έφθασαν από την Ιταλία.

Μανώλης

Γεια σε όλους
Σήμερα έλαβα το νέο μου καναπέ-κρεβάτι. Γρήγορη παράδοση, σύμφωνα τις ώρες που υποδεικνύει το site.
Ο καναπές μου παραδόθηκε άθικτος και είναι ακριβώς όπως φαίνεται στο Giacobbe Salotti.gr: είναι πολύ άνετος και το δέρμα φαίνεται καλό.

Κωνσταντίνα

καλημέρα
Η εμπειρία μου αφορά έναν καναπέ, και ήταν κάτι περισσότερο από θετική. Η ποικιλία μέσα από την οποία μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο είναι μεγάλη και ο καναπές είναι εξαιρετικός. Η τιμή δεν ήταν τόσο φθηνή όσο ένας καναπές Ikea, αλλά όπως γνωρίζετε, η ποιότητα έχει κόστος.

Μαρία

Καλημέρα
Νομίζω ότι ο Giacobbe Salotti είναι πολύ καλός όσον αφορά την ποιότητα και την τιμή. Ορισμένα μοντέλα είναι σχεδόν μοναδικά και μπορούν να βρεθούν μόνο εδώ.

Έλενα

Mirëmëngjes
Ne blerë divan ARAMIS në lëkurë të zezë: çdo gjë shkoi mirë. Kompania bëri shpërndarjen me kamionin e tyre nga Italia.

Monda ( Athina )

καλησπέρα
Αγοράσαμε από τον Giacobbe Salotti, έναν γωνιακό καναπέ και μια πολυθρόνα, για περίπου 2.300 ευρώ. Ο καναπές είναι όμορφος και τα μαξιλάρια πολύ άνετα.
Θα παραγγείλουμε δύο ακόμη πολυθρόνες αύριο.

Ισαύρου

Ciao Giacobbe
Όμορφη εμπειρία. Πλήρωσα 2.300 ευρώ για έναν καναπέ που έφτασε αμέσως . Μου αρέσει το σχέδιο και το χρώμα: μπράβο Giacobbe Salotti .

Εξαιρετική ποιότητα και τιμή: όλοι οι καναπέδες στην ιστοσελίδα είναι όμορφοι. Μετά την παραγγελία, περίμενα 5 εβδομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος.

Σοφία

καλημέρα
Αγοράσαμε από την Giacobbe Salotti, έναν όμορφο δερμάτινο καναπέ, μοντέλο Mobydik. Είναι πολύ άνετο: αρεσει σε όλη η οικογένεια!

Αντρέας

Ο καναπές έφτασε, σε 5 εβδομάδες όπως υποσχέθηκε. Αυτή τη στιγμή όλα είναι καλά. Ευχαριστώ τον Giacobbe Salotti.

Αναστασία

καλημέρα
Αγόρασα έναν καναπέ-κρεβάτι με ένα chaiselong, Model Mobydik, το Νοέμβριο του 2018. Πληρώσα 2430,00 ευρώ, με έκπτωση 30%: έφτασε στις 12 Ιανουαρίου: όλα ήταν εντάξει ..
Ευχαριστώ τον Giacobbe

Βασίλης

Αγόρασα έναν δερμάτινο καναπέ 3 θέσεων υψηλής ποιότητας από την Giacobbe Salotti, πληρώνοντας μια τιμή που ήταν οκ.

Έλενα

(ο πελάτης αγόρασε τον καναπέ Musica και μια πολυθρόνα, σε χρώμα κρέμας)

Guten Morgen
Ich habe ein Online-Sofa von Giacobbe Salotti gekauft. Ich habe 1970 € für ein echtes weißes Ledersofa ausgegeben, das nach 5 Wochen geliefert wurde.
Alles klar.

Alfred (Athens)

Ciao
Η γνώμη μου για αυτό το εργοστάσιο είναι πολύ θετική. Πρώτα απ 'όλα ειχαμε πολλές επιλογές, τόσο από καναπέδες όσο και από χρώματα. Οι τιμές είναι λογικές και το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό. Έχουν παραδώσει τους καναπέδες με τα φορτηγά τους, απευθείας από την Ιταλία.

Ιωάννα

Δεδομένου ότι το προϊόν είναι διακριτικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας ... Θα ήθελα όμως να επισημάνω την εξαιρετική υπηρεσία μεταφοράς και την παράδοση που έχει η εταιρεία για τους πελάτες της.

Άρης

Αγόρασα ένα καναπέ έκπτωσης 30%, αλλά αξίζει πολύ περισσότερα. Στην πραγματικότητα, περισσότερο από έναν καναπέ, φαίνεται σαν ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκουραστείτε. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο πολύ καλά.

Δήμητρα

(ο πελάτης αγόρασε το μοντέλο HONDA)

Ho comprato un bel divano dal sito Giacobbe Salotti . MI sono trovata bene con Giacobbe , gentile ed educato . Hanno consegnato con loro camion e autisti venuti da Altamura ( BA ) .

Christian ( Patras )

Il cliente ha comprato il Modello ARAMIS