ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΚΛΑΣΙΚΟ ΔΕΡΜΑ

Υψηλής ποιότητας ιταλικό δέρμα (pelle smerigliata). Πολύ ανθεκτικό, κομψό και απαλό στην αφή, εύκολο να καθαριστεί. Πάχος 0,7 - 0,9 mm. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ελαφρότητα του και η χαρακτηριστική απαλή αίσθηση αφής, ως αποτέλεσμα της βαφής με φυσικές ανιλίνες και της διαδικασίας τελικού φινιρίσματος με νερό. Η συγκεκριμένη διαδικασία διενεργείται με πλήρη σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΑΧΥ ΔΕΡΜΑ

Ίδια χαρακτηριστικά με το παραπάνω, όμως αρκετά παχύτερο (1,5 – 1,7 mm) και με πιο έντονες γραμμές δέρματος. Συστήνεται σε οικογένειες με παιδιά ή κατοικίδια ζώα. Τιμή: +15%. Με τη χρήση φυσικών ανιλίνων έχει δημιουργηθεί ένα μαλακό, μεταξένιο δέρμα, με πραγματικά ευχάριστη υφή.

NATURAL

Παχύ δέρμα 1.3 - 1.5mm. Πολύ απαλό στο άγγιγμα που αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση. Οι γραμμές του δέρματος είναι λιγότερο ορατές και σχεδόν λείες. Συνίσταται αν θέλετε να δώσετε μια ξεχωριστή εμφάνιση στο χώρο σας. Τιμή: +25%. Το ίδιο το όνομα (NATURAL) εκφράζει ιδανικά τα κύρια και θεμελιώδη χαρακτηριστικά του δέρματος: ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ και ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ. Eφαρμόζοντας με ακρίβεια μια διαδικασία επεξεργασίας πλούσια σε αναζωογονητικά συστατικά, το δέρμα NATURAL προκύπτει ως ένα πολύ μαλακό ύφασμα με ευχάριστη αίσθηση αφής. Χάρη στην επεξεργασία της υφής και τη χρήση επιλεγμένων χρωστικών, είναι δυνατή η δημιουργία δέρματος με μία πολύ απαλή και ανθεκτική στρώση προστασίας και με μοναδική, φυσική όψη. Το κύριο χαρακτηριστικό που το διακρίνει από σχεδόν όλα τα δέρματα επίπλων είναι η πλήρης έλλειψη μηχανικών διαδικασιών κατά την επεξεργασία: η υφή του NATURAL προέρχεται από τη διαδικασία επεξεργασίας στην οποία υποβάλλεται, χαρακτηριστική των δερμάτων μεγάλου πάχους. Η συγκεκριμένη διαδικασία διενεργείται με πλήρη σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΔΕΡΜΑ ΒΟΥΒΑΛΙΟΥ

Όμορφο, παχύ και ελαφρώς γυαλιστερό δέρμα. Η λαμπρότητα του δέρματος δίνει ένα ιδιαίτερα γυαλιστερό look. Προτεινόμενο ιδιαίτερα για μοντέρνα και σύγχρονα σαλόνια. Πάχος 1.4 - 1.5mm. Τιμή: +25%

ΔΕΡΜΑ SAUVAGE

Υπέροχα μαλακό στην αφή και εξαιρετικά ανθεκτικό δέρμα. Ιδανικό για να δίνει σε κάθε καναπέ ένα όμορφο vintage look, με επιλογή αυθεντικών χρωμάτων. Πάχος 1 χιλιοστό, τιμή +30%

ΔΕΡΜΑ TERRA

Λαμπερό και μαλακό: Επενδύει με τελειότητα, έντονη, αδρή, ανάγλυφη επιφάνεια, πάχους 1.4 - 1.7 mm, τιμή +40%. Προέρχεται από την εξέλιξη του δέρματος που είναι ευρύτερα γνωστό ως φυσικό κοκκώδες με τα εξής κύρια χαρακτηριστικά: μαλακή υφή (χάρη στην επεξεργασία του) και διακριτικά ομοιόμορφη όψη που το καθιστά ιδιαίτερα ευχάριστο στο άγγιγμα. Χάρη στις νέες διαδικασίες φινιρίσματος, η πιο σημαντική καινοτομία είναι η διάφανη, γυαλιστερή vintage εμφάνιση που χαρακτηρίζει τα φυσικά δέρματα ανιλίνης. Ταυτόχρονα, έχει επίσης καλή απόδοση αντίστασης στο τρίψιμο και στη συντήρηση. Συνδυάζει τη φυσική, λαμπερή εμφάνιση ενός φυσικού δέρματος και την αντοχή των χρωματιστών δερμάτων.

ΔΕΡΜΑ MAYA

Βελουδινη επιφάνεια τυπου Nabuck για πολύ ευχάριστο και απαλό άγγιγμα, παχους 1.2 - 1,4 χιλιοστά, τιμή +40%. Ο τύπος δέρματος MAYA αντικατοπτρίζει την ήδη εφαρμοσμένη στους κύκλους της μόδας τάση που συνδυάζει τις σύγχρονες στιλιστικές ανάγκες με το vintage παλαιωμένο στυλ και μοιάζει σαν ένα παλιό, μαλακό τζιν που φοράμε άνετα σε οποιαδήποτε περίσταση. Η απαλή υφή του υφάσματος επιτυγχάνεται μέσω ειδικής επεξεργασίας που κάνει το δέρμα ενισχυμένο, με μία πολύ φυσική κομψή εμφάνιση. Με φινίρισμα βασισμένο σε κερί και ανιλίνες που εφαρμόζονται στις γραμμές και περαιτέρω επεξεργασία με ελαφριά τριβή, καταφέρνουμε να αποκτήσουμε αυτή τη χαρακτηριστική όψη φθαρμένου και την ευχάριστη αίσθηση βελούδου στην αφή, που ταιριάζει απόλυτα στις γραμμές του καναπέ σας, σαν ένα μαλακό, παλιό, ζεστό ρούχο. Το τελικό βήμα επεξεργασίας είναι μια διαδικασία που ονομάζεται Idra και κάνει την επιφάνεια του προϊόντος ελαφρώς προστατευμένη. Το δέρμα MAYA χάρη στην απαλότητά του, τη βελούδινη υφή και το vintage στυλ του ντύνει ιδανικά κάθε μοντέλο καναπέ, από κλασικές γραμμές έως μοντέρνου σχεδιασμού έπιπλα. Χρησιμοποιείται επίσης στη δημιουργία τσαντών και αξεσουάρ. Η γκάμα χρωμάτων έχει επιλεγεί προσεκτικά έτσι ώστε να συνδυάσει τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ με πολλά διαφορετικά στυλ και έχοντας ως στόχο να κατανοήσει και να ικανοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ολοένα και πιο επιλεκτική αισθητική των πελατών μας.

VINTAGE

Το κορυφαίο δέρμα. Full Vintage, απαλό και ανθεκτικό, παχύ και υπέροχο. Ποικιλία πολύ ειδικών χρωμάτων. Χρησιμοποιείται για τη δημιουργία φανταστικών μοντέρνων δερμάτινων καναπέδων, δίνοντας στο δωμάτιό σας μια εξαιρετικά κομψή αίσθηση. Πάχος 1 χιλιοστό, τιμή +50%. Ο συγκεκριμένος τύπος δέρματος επιτυγχάνεται με ιδιαίτερη επεξεργασία και με τη χρήση φυτικών τανίνων. Το δέρμα ενισχύεται περαιτέρω με τη χρήση κεριού και παραφινών που σέβονται πλήρως το δέρμα, επιτρέποντας να αναδειχθεί η «τελειότητα της φυσικότητας». Το δέρμα έχει μια πολύ ενισχυμένη υφή που του δίνει την τυπική εμφάνιση του «παλαιωμένου δέρματος» και χάρη στη φυσική επεξεργασία τονίζονται επίτηδες μικρές «ατέλειες» στις γραμμές του δέρματος που εγγυώνται τη φυσικότητά του και το κάνουν πιο πολυτελές. Χάρη στην προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα χρωμάτων, συνδυάζουμε την κλασική φύση του προϊόντος με τα πλέον μοντέρνα στυλ. Ο τύπος δέρματος «VINTAGE εκτός από την επίπλωση, προσφέρεται επίσης για χρήση σε δερμάτινα είδη υψηλής ποιότητας.

PULL-UP

Με τη vintage εμφάνισή του ταιριάζει, τόσο σε μοντέρνο, όσο και σε κλασικό στυλ. Προσεκτικά επεξεργασμένο με φυσικά έλαια, προσφέρει εμφάνιση παλαιωμένου δέρματος, ενώ παράλληλα διατηρεί και αποχρώσεις φθαρμένου δέρματος είναι μέρος της γοητείας του. Πάχος 0.9 - 1.1mm

ELEGANCE

Με φυσική, σχεδόν λεία, όψη του και ιδιαίτερη απαλότητα χωρίς μεγάλες 'κυψέλες' και ανάγλυφο, όπως άλλα δέρματα. Βασικό χαρακτηριστικό του αποτελεί η εξαιρετικά φυσική του όψη. Αυτό οφείλεται στο φινίρισμα με νερό και χρωματισμένες ανιλίνες και σε μια διαδικασία 'εκτύπωσης' ως τελευταίο στάδιο. Πάχος 0.9-1.1mm