Δερμάτινοι Καναπέδες από γνήσιο ιταλικό δέρμα

Τα σαλόνια Giacobbe Salotti κατασκευάζονται από 100% γνήσιο δέρμα, αποκλειστικά ιταλικής παραγωγής. 

Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε οικολογικό δέρμα, δερματίνη ή στρώσεις δέρματος. 

Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένο δέρμα, ιταλικής προέλευσης, το οποίο χωρίζεται στις εξής κατηγορίες: 

Κλασικό Δέρμα

Υψηλής ποιότητας ιταλικό δέρμα υψηλής ποιότητας (pelle smerigliata). Πολύ ανθεκτικό, απαλό στην αφή και εύκολο να καθαριστεί. Πάχος 0,7 - 0,9 mm.

Ενισχυμένο Παχύ Δέρμα

Διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το παραπάνω αλλά είναι παχύτερο (1,5 – 1,7 mm). Αυτό το δέρμα συστήνεται σε μεγάλες οικογένειες με κατοικίδια ζώα. Τιμή: + 15%.

Δέρμα NATURAL

Πάχος 1.3 - 1.5mm. Πολύ απαλό στο άγγιγμα που αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση. Οι γραμμές του δέρματος είναι λιγότερο ορατές και σχεδόν λείες. Συνίσταται αν θέλετε να δώσετε μια ξεχωριστή εμφάνιση στο χώρο σας. Τιμή: + 25%.

Δέρμα Βουβαλιού

Όμορφο, παχύ και ελαφρώς γυαλιστερό δέρμα. Η λαμπρότητα του δέρματος δίνει ένα ιδιαίτερα γυαλιστερό look. Προτεινόμενο ιδιαίτερα για μοντέρνα και σύγχρονα σαλόνια. Πάχος 1.4 - 1.5mm. Τιμή: + 25%.

Δέρμα Terra

Λαμπερό και μαλακό: Επενδύει με τελειότητα, έντονη, αδρή, ανάγλυφη επιφάνεια, πάχους 1.4 - 1.7 mm, τιμή +40%

Δέρμα Maya

Βελουδινη επιφάνεια τύπου Nabuck για πολύ ευχάριστο και απαλό άγγιγμα, παχους 1.2 - 1,4 χιλιοστά, τιμή +40%

Δέρμα Sauvage

Υπέροχα μαλακό στην αφή και εξαιρετικά ανθεκτικό δέρμα. Ιδανικό για να δίνει σε κάθε καναπέ ένα όμορφο vintage look, με επιλογή αυθεντικών χρωμάτων. Πάχος 1 χιλιοστό, τιμή +30%

Δέρμα Vintage

Το κορυφαίο δέρμα. Full Vintage, απαλό και ανθεκτικό, παχύ και υπέροχο. Ποικιλία πολύ ειδικών χρωμάτων. Χρησιμοποιείται για τη δημιουργία φανταστικών μοντέρνων δερμάτινων καναπέδων, δίνοντας στο δωμάτιό σας μια εξαιρετικά κομψή αίσθηση. Πάχος 1 χιλιοστό, τιμή +50%

 

Τεχνικές Προδιαγραφές Σαλονιών

ΣΚΕΛΕΤΟΣ: Κατασκευάζεται από οξιές, έλατα, κόντρα πλακέ και μοριοσανίδες. Μπράτσα και πλάτη καλύπτονται με ινοσανίδα (masonite).

ΕΛΑΣΤΙΚΟ: Ελαστικό πολυουρεθάνης, υψηλής ανθεκτικότητας και ποιότητας, προσφέρει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Τα μαξιλάρια του καθίσματος κατασκευάζονται από ελαστικό 30/35 kg/m3, της πλάτης 18/25 kg/m3 για μεγαλύτερη αναπαυτικότητα και χαλάρωση.

ΠΟΔΙΑ: Από μέταλλο, πλαστικό και / ή ξύλο ανάλογα με το μοντέλο.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Διπλή συσκευασία: το πρώτο στρώμα με συσκευασία από airboll, πάχους 5 mm, το δεύτερο κάλυμμα, με πλαστικό-βαρύ νάιλον 3 χιλιοστών υψηλής αντοχής και προστασίας.

Συντήρηση Δερμάτινου Καναπέ

Η συντήρηση ενός δερμάτινου καναπέ δεν είναι δύσκολη:

Με την υιοθέτηση μερικών απλών προφυλάξεων, τα πλεονεκτήματα της επένδυσης θα διατηρηθούν ανέπαφα για πολλά χρόνια.

Κρατήστε τον καναπέ μακριά από άμεσες πηγές φωτός και θερμότητας, για παράδειγμα, αυτό θα τον διατηρήσει ανέπαφο.

Όλες τις αιτίες αποχρωματισμού.

Επίσης, αερίστε το χώρο τις βροχερές και με υγρασία ημέρες για την διαπνοή της επένδυσης.

Στη συνέχεια, το δέρμα είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί: Ξεσκονίστε με ένα μαλακό, στεγνό πανί, Στη συνέχεια, κάθε εβδομάδα περάστε ένα υγρό πανί ελαφρά ποτισμένο με ένα ήπιο σαπούνι.

Έπειτα αρκεί απλά να σκουπίστε με ένα στεγνό πανί για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στον καναπέ σας.

Εγγύηση σαλονιών

Τα σαλόνια μας έχουν εγγύηση 5 ετών, εφόσον γίνεται σωστή χρήση. Η εγγύηση αφορά σε δωρεάν υλικά και εργασία, ενώ ο πελάτης πληρώνει μόνο τα μεταφορικά. Επίσης αντικαθιστούμε όλα τα σαλόνια που έχουν ελαττώματα κατασκευής ή / και ελαττώματα επένδυσης (δέρμα, σκελετος, γέμισμα).

Επισκευή σαλονιών

Επισκευάζουμε όλα τα σαλόνια μας που έχουν υποστεί ζημιές από τα παιδιά ή / και κατοικίδια ζώα, (ακόμα και μετά από δύο χρόνια) με ένα μικρό κόστος επισκευής που αποτελείται από:

- Το κόστος των πρώτων υλών,
- Το κόστος μεταφοράς.

Δεν θα πληρώσετε το κόστος της επισκευής (ισχύει μόνο για τους δικούς μας καναπέδες).