Δερμάτινοι Καναπέδες από γνήσιο ιταλικό δέρμα

Τα δερμάτινα σαλόνια και Giacobbe Salotti κατασκευάζονται από 100% γνήσιο δέρμα, αποκλειστικά ιταλικής παραγωγής. Διατίθενται και σε ύφασμα.

Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε οικολογικό δέρμα, δερματίνη ή στρώσεις δέρματος. 

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πιστοποιημένο δέρμα, ιταλικής προέλευσης, το οποίο χωρίζεται στις εξής κατηγορίες: 

Κλασικό Δέρμα

Υψηλής ποιότητας ιταλικό δέρμα (pelle smerigliata). Πολύ ανθεκτικό, κομψό και απαλό στην αφή, εύκολο να καθαριστεί. Πάχος 0,7 - 0,9 mm. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ελαφρότητα του και η χαρακτηριστική απαλή αίσθηση αφής, ως αποτέλεσμα της βαφής με φυσικές ανιλίνες και της διαδικασίας τελικού φινιρίσματος με νερό. Η συγκεκριμένη διαδικασία διενεργείται με πλήρη σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Ενισχυμένο Παχύ Δέρμα

Ίδια χαρακτηριστικά με το παραπάνω, όμως αρκετά παχύτερο (1,5 – 1,7 mm) και με πιο έντονες γραμμές δέρματος. Συστήνεται για δερμάτινους καναπέδες σε οικογένειες με παιδιά ή κατοικίδια ζώα. Τιμή: +15%. Με τη χρήση φυσικών ανιλίνων έχει δημιουργηθεί ένα μαλακό, μεταξένιο δέρμα, με πραγματικά ευχάριστη υφή.

Δέρμα NATURAL

Παχύ δέρμα 1.3 - 1.5mm. Πολύ απαλό στο άγγιγμα που αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση. Οι γραμμές του δέρματος είναι λιγότερο ορατές και σχεδόν λείες. Συνίσταται αν θέλετε να δώσετε μια ξεχωριστή εμφάνιση στον δερμάτινο καναπέ σας. Τιμή: +25%. Το ίδιο το όνομα (NATURAL) εκφράζει ιδανικά τα κύρια και θεμελιώδη χαρακτηριστικά του δέρματος: ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ και ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ. Eφαρμόζοντας με ακρίβεια μια διαδικασία επεξεργασίας πλούσια σε αναζωογονητικά συστατικά, το δέρμα NATURAL προκύπτει ως ένα πολύ μαλακό ύφασμα με ευχάριστη αίσθηση αφής. Χάρη στην επεξεργασία της υφής και τη χρήση επιλεγμένων χρωστικών, είναι δυνατή η δημιουργία δέρματος με μία πολύ απαλή και ανθεκτική στρώση προστασίας και με μοναδική, φυσική όψη. Το κύριο χαρακτηριστικό που το διακρίνει από σχεδόν όλα τα δέρματα επίπλων είναι η πλήρης έλλειψη μηχανικών διαδικασιών κατά την επεξεργασία: η υφή του NATURAL προέρχεται από τη διαδικασία επεξεργασίας στην οποία υποβάλλεται, χαρακτηριστική των δερμάτων μεγάλου πάχους. Η συγκεκριμένη διαδικασία διενεργείται με πλήρη σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Δέρμα Βουβαλιού

Όμορφο, παχύ και ελαφρώς γυαλιστερό δέρμα. Η λαμπρότητα του δέρματος δίνει ένα ιδιαίτερα γυαλιστερό look. Προτεινόμενο ιδιαίτερα για μοντέρνο και σύγχρονο δερμάτινο σαλόνι. Πάχος 1.4 - 1.5mm. Τιμή: + 25%.

Δέρμα Terra

Λαμπερό και μαλακό δέρμα για τον καναπέ σας: Επενδύει με τελειότητα, έντονη, αδρή, ανάγλυφη επιφάνεια, πάχους 1.4 - 1.7 mm, τιμή +40%. Προέρχεται από την εξέλιξη του δέρματος που είναι ευρύτερα γνωστό ως φυσικό κοκκώδες με τα εξής κύρια χαρακτηριστικά: μαλακή υφή (χάρη στην επεξεργασία του) και διακριτικά ομοιόμορφη όψη που το καθιστά ιδιαίτερα ευχάριστο στο άγγιγμα. Χάρη στις νέες διαδικασίες φινιρίσματος, η πιο σημαντική καινοτομία είναι η διάφανη, γυαλιστερή vintage εμφάνιση που χαρακτηρίζει τα φυσικά δέρματα ανιλίνης. Ταυτόχρονα, έχει επίσης καλή απόδοση αντίστασης στο τρίψιμο και στη συντήρηση. Συνδυάζει τη φυσική, λαμπερή εμφάνιση ενός φυσικού δέρματος και την αντοχή των χρωματιστών δερμάτων.

Δέρμα Maya

Βελουδινη επιφάνεια τυπου Nabuck για πολύ ευχάριστο και απαλό άγγιγμα, παχους 1.2 - 1,4 χιλιοστά, τιμή +40%. Ο τύπος δέρματος MAYA αντικατοπτρίζει την ήδη εφαρμοσμένη στους κύκλους της μόδας τάση που συνδυάζει τις σύγχρονες στιλιστικές ανάγκες με το vintage παλαιωμένο στυλ και μοιάζει σαν ένα παλιό, μαλακό τζιν που φοράμε άνετα σε οποιαδήποτε περίσταση. Η απαλή υφή του υφάσματος επιτυγχάνεται μέσω ειδικής επεξεργασίας που κάνει το δέρμα ενισχυμένο, με μία πολύ φυσική κομψή εμφάνιση. Με φινίρισμα βασισμένο σε κερί και ανιλίνες που εφαρμόζονται στις γραμμές και περαιτέρω επεξεργασία με ελαφριά τριβή, καταφέρνουμε να αποκτήσουμε αυτή τη χαρακτηριστική όψη φθαρμένου και την ευχάριστη αίσθηση βελούδου στην αφή, που ταιριάζει απόλυτα στις γραμμές του δερμάτινου καναπέ σας, σαν ένα μαλακό, παλιό, ζεστό ρούχο. Το τελικό βήμα επεξεργασίας είναι μια διαδικασία που ονομάζεται Idra και κάνει την επιφάνεια του προϊόντος ελαφρώς προστατευμένη. Το δέρμα MAYA χάρη στην απαλότητά του, τη βελούδινη υφή και το vintage στυλ του ντύνει ιδανικά κάθε μοντέλο καναπέ, από κλασικές γραμμές έως μοντέρνου σχεδιασμού έπιπλα. Χρησιμοποιείται επίσης στη δημιουργία τσαντών και αξεσουάρ. Η γκάμα χρωμάτων έχει επιλεγεί προσεκτικά έτσι ώστε να συνδυάσει τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ με πολλά διαφορετικά στυλ και έχοντας ως στόχο να κατανοήσει και να ικανοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ολοένα και πιο επιλεκτική αισθητική των πελατών μας.

Δέρμα Sauvage

Υπέροχα μαλακό στην αφή και εξαιρετικά ανθεκτικό δέρμα. Ιδανικό για να δίνει σε κάθε δερμάτινο καναπέ ένα όμορφο vintage look, με επιλογή αυθεντικών χρωμάτων. Πάχος 1 χιλιοστό, τιμή +30%

Δέρμα Vintage

Το κορυφαίο δέρμα. Full Vintage, απαλό και ανθεκτικό, παχύ και υπέροχο. Ποικιλία πολύ ειδικών χρωμάτων. Χρησιμοποιείται για τη δημιουργία φανταστικών μοντέρνων δερμάτινων καναπέδων, δίνοντας στο δωμάτιό σας μια εξαιρετικά κομψή αίσθηση. Πάχος 1 χιλιοστό, τιμή +50%. Ο συγκεκριμένος τύπος δέρματος επιτυγχάνεται με ιδιαίτερη επεξεργασία και με τη χρήση φυτικών τανίνων. Το δέρμα ενισχύεται περαιτέρω με τη χρήση κεριού και παραφινών που σέβονται πλήρως το δέρμα, επιτρέποντας να αναδειχθεί η «τελειότητα της φυσικότητας». Το δέρμα έχει μια πολύ ενισχυμένη υφή που του δίνει την τυπική εμφάνιση του «παλαιωμένου δέρματος» και χάρη στη φυσική επεξεργασία τονίζονται επίτηδες μικρές «ατέλειες» στις γραμμές του δέρματος που εγγυώνται τη φυσικότητά του και το κάνουν πιο πολυτελές. Χάρη στην προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα χρωμάτων, συνδυάζουμε την κλασική φύση του προϊόντος με τα πλέον μοντέρνα στυλ. Ο τύπος δέρματος «VINTAGE εκτός από την επίπλωση, προσφέρεται επίσης για χρήση σε δερμάτινα είδη υψηλής ποιότητας.

Δέρμα Pull-up

Το δέρμα Pull-Up αντιπροσωπεύει την αναβίωση των παλιών εποχών. Με την vintage εμφάνισή του ταιριάζει τόσο σε μοντέρνο όσο και σε κλασικό στυλ. Προσεκτικά επεξεργασμένο με κεριά και φυσικά έλαια το pull-up διαθέτει το εφέ παλαιωμένου δέρματος, ενώ παράλληλα διατηρεί τις τυπικές αποχρώσεις του φθαρμένου δέρματος που προσδίδουν όλη του τη γοητεία. Η διαδικασία επαναμαυρίσματος και φινιρίσματος του Pull-up πραγματοποιείται με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Πάχος 0.9-1.1mm, τιμή +30%

Δέρμα Elegance

Το Elegance κερδίζει συνεχώς έδαφος στην κατηγορία δερμάτινων επενδύσεων, χάρη στη φυσική σχεδόν λεία όψη του και την ιδιαίτερη απαλότητα του, που του προσδίδει αποτέλεσμα δέρματος νάπα. Βασικό χαρακτηριστικό του εκτός από την ελαφρότητά του (που εξασφαλίζεται από το πάχος του δέρματος από 0,9 έως 1 mm), αποτελεί η εξαιρετικά φυσική του όψη. Αυτό οφείλεται στο φινίρισμα με νερό και χρωματισμένες ανιλίνες και σε μια διαδικασία "εκτύπωσης" που μας επιτρέπει να αποκτήσουμε απόλυτη φυσικότητα. Τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου δέρματος επιβάλλουν την προσεκτική διαλογή πρώτων υλών που προέρχονται από επιλεγμένες ευρωπαϊκές εκτροφές. Η παραγωγική διαδικασία σέβεται τους κανόνες για την προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος. Πάχος 0.9-1.1mm, τιμή +40%

Τεχνικές Προδιαγραφές Σαλονιών

ΣΚΕΛΕΤΟΣ: Κατασκευάζεται από οξιές, έλατα, κόντρα πλακέ και μοριοσανίδες. Μπράτσα και πλάτη καλύπτονται με ινοσανίδα (masonite).

Μαξιλάρια καθίσματος, πλάτης: Αφρός πολυουρεθάνης, υψηλής ανθεκτικότητας και ποιότητας, προσφέρει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Τα μαξιλάρια του καθίσματος κατασκευάζονται από αφρό 30/35 kg/m3, της πλάτης 18/25 kg/m3 για μεγαλύτερη αναπαυτικότητα και άνεση.

ΠΟΔΙΑ: Από μέταλλο, πλαστικό και / ή ξύλο ανάλογα με το μοντέλο.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Διπλή συσκευασία: το πρώτο στρώμα με συσκευασία από airboll, πάχους 5 mm, το δεύτερο κάλυμμα, με πλαστικό-βαρύ νάιλον 3 χιλιοστών υψηλής αντοχής και προστασίας.

Συντήρηση Δερμάτινου Καναπέ

Ο καθαρισμός ενός δερμάτινου καναπέ και η συντήρησή του δεν είναι δύσκολη:

Με την υιοθέτηση μερικών απλών προφυλάξεων, τα πλεονεκτήματα της επένδυσης θα διατηρηθούν ανέπαφα για πολλά χρόνια.

Κρατήστε τον καναπέ μακριά από άμεσες πηγές φωτός και θερμότητας, για παράδειγμα, αυτό θα τον διατηρήσει ανέπαφο.

Όλες τις αιτίες αποχρωματισμού.

Επίσης, αερίστε το χώρο τις βροχερές και με υγρασία ημέρες για την διαπνοή της επένδυσης.

Ο καθαρισμός ενός δερμάτινου καναπέ είναι εύκολος: Ξεσκονίστε με ένα μαλακό, στεγνό πανί. Στη συνέχεια, κάθε εβδομάδα περάστε ένα υγρό πανί, ελαφρά ποτισμένο με ένα ήπιο φυσικό σαπούνι.

Έπειτα αρκεί απλά να σκουπίστε με ένα στεγνό πανί για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στον καναπέ σας.

Εγγύηση σαλονιών

Α. Δύο (2) χρόνια πλήρους εγγύησης σε όλο το προϊόν, εφόσον γίνεται καλή χρήση. Η καλή χρήση δεν περιλαμβάνει: κάψιμο από τσιγάρο, σκισίματα από ψαλίδι ή μαχαίρι, καθαρισμό με χημικά προϊόντα (ο καναπές πρέπει να πλένεται μόνο με κλασικό σαπούνι και νερό). Η αντικατάσταση του καναπέ γίνεται άμεσα.

Β. Επιπλέον τρία (3) χρόνια εγγύηση: για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί από τον πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση αλλάζουμε τα κατεστραμμένα τμήματα του προϊόντος και ο πελάτης πληρώνει τα μεταφορικά (Ιταλία - Ελλάδα - Ιταλία - Ελλάδα). Παραλαμβάνουμε τον καναπέ, τον επισκευάζουμε και τον επιστρέφουμε στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

 

Επισκευή σαλονιών

Επισκευάζουμε όλα τα σαλόνια μας που έχουν υποστεί ζημιές από τα παιδιά ή / και κατοικίδια ζώα, (ακόμα και μετά από δύο χρόνια) με ένα μικρό κόστος επισκευής που αποτελείται από:

- Το κόστος των πρώτων υλών
- Το κόστος μεταφοράς.

Δεν θα πληρώσετε το κόστος της επισκευής (ισχύει μόνο για τους δικούς μας καναπέδες).