Δερμάτινα Σαλόνια Giacobbe Salotti

Ο Giacobbe Salotti είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές δερμάτινων επίπλων στην Ιταλία. Σχεδιάζει και κατασκευάζει από το 1992 καναπέδες για όλα τα γούστα, τους οποίους από το 2020 διαθέτει και στην Ελλάδα, χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών.

Διαθέτουμε καναπέδες, πολυθρόνες και δερμάτινα σαλόνια, τα οποία μεταφέρονται από το εργοστάσιο στην Ιταλία απευθείας στο σπίτι σας. Τα σαλόνια είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται στην Altamura της Ιταλίας, στην ευρύτερη περιοχή του Μπάρι.

Η εταιρεία μας είναι ευρέως γνωστή για τα μοντέρνα, νεοκλασσικά και σύγχρονα σαλόνια, δημιουργώντας κομψούς, άνετους και άριστα σχεδιασμένους δερμάτινους καναπέδες. Κατασκευάζουμε επίσης καναπέδες-κρεβάτια, όπως και πολυθρόνες.

Φημιζόμαστε για τον σεβασμό στη λεπτομέρεια, την επιλογή του δέρματος, την προσοχή στο σχεδιασμό και στην προηγμένη τεχνολογία, την συμμετοχή σε καινοτόμες εκθέσεις επίπλων, την άνεση, την ποιότητα και τις καλές τιμές. Η αποκλειστική, εκλεπτυσμένη και μοντέρνα συλλογή από καναπέδες, δημιουργείται από εξειδικευμένους τεχνίτες δερμάτινων επίπλων, με πολυετή εμπειρία. Ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειά τους, οι τεχνίτες μας δημιουργούν πάντα σαλόνια υψηλής ποιότητας.

Στον κατάλογο μας μπορείτε να βρείτε σαλόνια μοντέρνα και νεοκλασσικά, επενδυμένα από δέρμα και ύφασμα με μικροΐνες. Στη συλλογή μας υπάρχουν γωνιακοί καναπέδες, διθέσιοι καναπέδες, τριθέσιοι καναπέδες, καναπέδες-διπλά κρεβάτια και διάφορες πρωτότυπες πολυθρόνες. Οι διαστάσεις είναι βελτιστοποιημένες για να προσφέρουν απόλυτη άνεση, ενώ υπάρχει δυνατότητα για κατά παραγγελία κατασκευή σαλονιού, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Τα σαλόνια μας κατασκευάζονται από 100% γνήσιο δέρμα, αποκλειστικά ιταλικής παραγωγής. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε ως επένδυση οικολογικό δέρμα, δερματίνη ή στρώσεις δέρματος. Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένο δέρμα, ιταλικής προέλευσης.

Μάθετε για την 5ετη εγγύηση 

Μάθετε περισσότερα για τις 7 κατηγορίες δερμάτων

Μάθετε για την πληρωμή και τον τρόπο αποστολής