Δερμάτινοι Καναπέδες από γνήσιο ιταλικό δέρμα

Τα σαλόνια Giacobbe Salotti κατασκευάζονται από 100% γνήσιο δέρμα, αποκλειστικά ιταλικής παραγωγής. 

Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε οικολογικό δέρμα, δερματίνη ή στρώσεις δέρματος. 

Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένο δέρμα, ιταλικής προέλευσης, το οποίο χωρίζεται στις εξής κατηγορίες: 

Απλό Δέρμα (πάχους 0,7 - 0,9 mm)

Έχει υποβληθεί σε επεξεργασία με χρώμιο κατά τη διάρκεια της βυρσοδεψίας που προσδίδει υψηλή ανθεκτικότητα και μεγάλη διάρκεια.

Επιπλέον, καλύπτεται με το σύστημα derma-type, που προσδίδει χαρακτηριστικά όμοια με αυτά της φυσικής μορφής του δέρματος (αντιληπτό με το άγγιγμα του χεριού).

To δέρμα σμύριδα, χάρη σε αυτό το κάλυμμα παρουσιάζει πιο ομοιόμορφη επιφάνεια, που καλύπτει όλες τις φυσικές ατέλειες του δέρματος μοσχαριού.

Ενισχυμένο Παχύ Δέρμα

Διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το παραπάνω αλλά είναι παχύτερο (1,5 – 1,7 mm). Αυτό το δέρμα συστήνεται σε μεγάλες οικογένειες με κατοικίδια ζώα. Τιμή: + 15%.

Δέρμα Primo Fiore

Πολύ πιο λείο και απαλό στo άγγιγμα, ακόμη και στην εμφάνιση. Μην έχοντας ένα προστατευτικό κάλυμμα βυρσοδεψίας, όπως το δέρμα σμύριδα, είναι πιο ευαίσθητο ως προϊόν, και είναι λιγότερο ανθεκτικό στους εξωτερικούς παράγοντες όπως: το φως, τον ήλιο, τα ποτά όλων των ειδών, και άλλους τύπους επικίνδυνων υγρών. Οι φυσικές ατέλειες του δέρματος είναι ευκρινώς ορατές. Τιμή: + 25%.

Τεχνικές Προδιαγραφές Σαλονιών

ΣΚΕΛΕΤΟΣ: Κατασκευάζεται από οξιές, έλατα, κόντρα πλακέ και μοριοσανίδες. Μπράτσα και πλάτη καλύπτονται με ινοσανίδα (masonite).

ΕΛΑΣΤΙΚΟ: Ελαστικό πολυουρεθάνης, υψηλής ανθεκτικότητας και ποιότητας, προσφέρει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Τα μαξιλάρια του καθίσματος κατασκευάζονται από ελαστικό 30/35 kg/m3, της πλάτης 18/25 kg/m3 για μεγαλύτερη αναπαυτικότητα και χαλάρωση.

ΠΟΔΙΑ: Από μέταλλο, πλαστικό και / ή ξύλο ανάλογα με το μοντέλο.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Διπλή συσκευασία: το πρώτο στρώμα με συσκευασία από airboll, πάχους 5 mm, το δεύτερο κάλυμμα, με πλαστικό-βαρύ νάιλον 3 χιλιοστών υψηλής αντοχής και προστασίας.

Συντήρηση Δερμάτινου Καναπέ

Η συντήρηση ενός δερμάτινου καναπέ δεν είναι δύσκολη:

Με την υιοθέτηση μερικών απλών προφυλάξεων, τα πλεονεκτήματα της επένδυσης θα διατηρηθούν ανέπαφα για πολλά χρόνια.

Κρατήστε τον καναπέ μακριά από άμεσες πηγές φωτός και θερμότητας, για παράδειγμα, αυτό θα τον διατηρήσει ανέπαφο.

Όλες τις αιτίες αποχρωματισμού.

Επίσης, αερίστε το χώρο τις βροχερές και με υγρασία ημέρες για την διαπνοή της επένδυσης.

Στη συνέχεια, το δέρμα είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί: Ξεσκονίστε με ένα μαλακό, στεγνό πανί, Στη συνέχεια, κάθε εβδομάδα περάστε ένα υγρό πανί ελαφρά ποτισμένο με ένα ήπιο σαπούνι.

Έπειτα αρκεί απλά να σκουπίστε με ένα στεγνό πανί για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στον καναπέ σας.

Εγγύηση σαλονιών

Τα σαλόνια μας έχουν εγγύηση 2 ετών, εφόσον γίνεται σωστή χρήση. Τα σαλόνια που έχουν υποστεί ζημιές κατά τη μεταφορά αντικαθίστανται μέσα σε 2 εβδομάδες. Επίσης αντικαθιστούμε όλα τα σαλόνια που έχουν ελαττώματα κατασκευής ή / και ελαττώματα επένδυσης (δέρμα, σκελετος, γέμισμα).

Επισκευή σαλονιών

Επισκευάζουμε όλα τα σαλόνια μας που έχουν υποστεί ζημιές από τα παιδιά ή / και κατοικίδια ζώα, (ακόμα και μετά από δύο χρόνια) με ένα μικρό κόστος επισκευής που αποτελείται από:

- Το κόστος των πρώτων υλών,
- Το κόστος μεταφοράς.

Δεν θα πληρώσετε το κόστος της επισκευής (ισχύει μόνο για τους δικούς μας καναπέδες).