Κριτικές Πελατών

Πήραμε το Dolby, δεν υπάρχουν λόγια από που να ξεκινήσω. Θαυμάσιο; Υπεροχο; Στολίδι; Και πολλά αλλα, παρα πολλά καλα λόγια.
Αξίζουν πολλά μπράβο για την συνεργασία, τα πάντα, ειναι ασύγκριτη.
Ποιοτητα ΑΑΑ Επεξεργασία δουλειά τέλεια.
Σας ευχαριστώ όλους σας, αξίζετε πολλά μπράβο.
Ο καναπες Casablanca ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ, πανέμορφος, παρα πολυ ποιοτικη κατασκευη!!! Ειναι στολιδι στον χωρο και τον αναδεικνυει! Μπραβο σας!!!!
Έχω αγοράσει όλα τα έπιπλα του σαλονιού μου από τον Giacobbe Salotti.
Ειμαι Πολύ ευχαριστημένος και με την ποιότητα των επίπλων αλλά και με τις τιμές.

Πολύ καλή εξυπηρέτηση. ΑΑΑ
Πριν γράψω το σχόλιό μου, διάβασα όλα τα προηγούμενα reviews. Προσπαθώ να γράψω κάτι περισσότερο, διότι η εμπειρία μου ήταν καλύτερη από αυτή που περίμενα. Σε ευχαριστώ Giacobbe Salotti που μας έκανες να σε εμπιστευτούμε, αν και δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε live το προϊόν. Η συνεννόηση και η επικοινωνία μαζί σας ήταν τέλεια, ο χρόνος παράδοσης ακριβέστατος και το προσωπικό σας πολύ ευγενικό. Ο καναπές θα μας συνοδεύει για πολλά ακόμα χρόνια και νιώθω περήφανος που είμαι κι εγώ κάτοχος ενός προϊόντος Giacobbe Salotti.
Αγόρασα τους δερμάτινους καναπέδες FEELING και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα της δουλειάς, το σχέδιο, την τιμή και τον ακριβή χρόνο παράδοσης! Ήταν ακριβώς όπως τους περίμενα! Συνιστώ την εταιρεία GIACOBBE SALOTTI ανεπιφύλακτα!
Πολύ καλή δουλειά και πολυ καλή εξυπηρέτηση!
Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το προϊόν που παρέλαβα , τόσο καλό όσο το περίμενα. Υπήρξε συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, και η τιμή ήταν πολύ καλή!
Dear Giacobbe,

Thank you very much for the sofas. They seem to be good quality. They look nice and very well made.
I would definitely recommend your company to anyone that is interested in buying sofas.
Keep up the good work. Kind regards
Ιούλιος 2020. Τι υπέροχη εμπειρία! Ο καναπές Slalom προσφέρει μια αίσθηση άνεσης, χαλάρωσης, ποιότητας και πολυτέλειας, για να πούμε τα λιγότερα! Σίγουρα περισσότερα από ό,τι περιμέναμε! Η συνεργασία με τον κ. Salotti υπήρξε παράδειγμα επαγγελματισμού, καθώς το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας είναι ο ορισμός της ακρίβειας και της αμεσότητας. Αυτό που μας υποσχέθηκε, παραδόθηκε! Συνεχίστε την καλή δουλειά.

---
What a wonderful experience! The slalom sofa and bench offer an indulging sense of comfort, relaxation, quality and luxury, to say the least! Definitely more than what we had expected! The collaboration with mr. Salotti has been a paradigm of professionalism, as the company's customer service is the definition of precision and timeliness. What was promised, that was delivered! Keep up the great work.

Η εμπειρία μου αφορά τον καναπέ ANTHEA, και ήταν κάτι περισσότερο από θετική. Η ποικιλία από καναπέδες ήταν μεγάλη και ο καναπές ANTHEA που αγόρασα εξαιρετικός. Η τιμή δεν ήταν τόσο οικονομική, όπως πχ θα κόστιζε ένας καναπές Ikea, όμως η ποιότητα έχει κόστος.
Γράψτε μια κριτική