2+1 λόγοι για να επιλέξετε δερμάτινο καναπέ

16/12/2022

Ο καναπές αδιαμφισβήτητα είναι το επίκεντρο του καθιστικού, είναι ένα έπιπλο που προορίζεται για έντονη καθημερινή χρήση σε πολυσύχναστους χώρους, (οικιακούς και επαγγελματικούς) οπότε η επιλογή του χρειάζεται πολλή σκέψη.

Πιστεύουμε ότι είναι ένα έπιπλο που αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα και τη προσωπικότητά μας. Για αυτό πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή! Και υπάρχει καλύτερη επιλογή από έναν αυθεντικό δερμάτινο Ιταλικό καναπέ;

Για αυτό συγκεντρώσαμε για εσάς 2+1 λόγους για να διαλέξετε δερμάτινο καναπέ!

Ανθεκτικότητα:


Το δέρμα είναι πιο ανθεκτικό υλικό σε σχέση με το ύφασμα ή άλλα τεχνητά ή συνθετικά υλικά.
Ένας δερμάτινος καναπές δεν προσφέρει μόνο κομψότητα στο χώρο αλλά είναι ευκολοσυντήρητος, διαχρονικός και με τη σωστή φροντίδα μπορεί να αντέξει για πολλά χρόνια. Ο καθαρισμός από επιφανειακές βρομιές (τρίχες, σκόνη, υγρά κλπ) μπορεί να γίνει με ένα ελαφρώς νωπό πανί και λίγο σαπούνι.
Η έντονη, καθημερινή χρήση, μαλακώνει το δέρμα και το κάνει ακόμα πιο ευχάριστο στο άγγιγμα, αλλά και πιθανές γρατζουνιές ή σημάδια που μπορούν να δημιουργηθούν, μόνο προσθέτουν στη γοητεία του.

Προέρχεται από ζώα, τα οποία δεν θανατώνονται για αυτόν το σκοπό και ως φυσικό υλικό διαθέτει πόρους που του επιτρέπουν να προσαρμόζεται στις μεταβολές της θερμοκρασίας. Για αυτό και διατηρείται δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό τον χειμώνα.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η προτίμηση να χρησιμοποιείται σε επαγγελματικούς χώρους που δέχονται καθημερινά πολλούς επισκέπτες (ιατρεία, γραφεία κλπ).

 

Αισθητική:


Τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν απόλυτα έναν δερμάτινο καναπέ είναι η πολυτέλεια, η οικειότητα και η άνεση. Δίνει μια αισθητική και μια επιβλητικότητα στο χώρο που λίγα έπιπλα μπορούν να δώσουν όπως αυτός. Η ικανότητα του να δημιουργεί ζεστασιά στην ατμόσφαιρα και να προσελκύει τα βλέμματα είναι μοναδική. Μπορεί να συνυπάρχει με κάθε στιλ διακόσμησης, ταιριάζει με όλα τα υλικά, όπως ξύλο, μάρμαρο, γυαλί, μέταλλο κλπ. και είναι διαθέσιμος σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Μακροπρόθεσμα οικονομική επένδυση:


Αναμφισβήτητα, η αγορά ενός δερμάτινου καναπέ αποτελεί μία αξιόλογη επένδυση.
Η ιδέα επιλογής ενός καναπέ χαμηλής ποιότητας μπορεί αρχικά να φαίνεται καλή ωστόσο, ένας ποιοτικός δερμάτινος καναπές, θα κρατήσει πολύ περισσότερο και θα δείχνει ολοένα και καλύτερος όσο περνάνε τα χρόνια. Μακροπρόθεσμα, θα αποδειχθεί ότι ένας αυθεντικός δερμάτινος καναπές είναι η οικονομικότερη επιλογή!


Εμείς στη Giacobbe Salotti πιστεύουμε ότι κάθε σπίτι είναι μοναδικό, έχει τη προσωπικότητα των ανθρώπων που το κατακλύζουν, είναι το ασφαλές καταφύγιο μετά από μία πολύ κουραστική ημέρα. Είναι απαραίτητο να αποπνέει το αίσθημα της άνεσης και της χαλάρωσης και μόλις σας δώσαμε τρεις πολύ καλούς λόγους για να μεταμορφώσετε και εσείς το σαλόνι σας στο αγαπημένο σας χώρο του σπιτιού.