Αγορά καναπέ για δικηγορικό γραφείο

21/12/2023

Είτε είστε διακεκριμένος δικηγόρος με δικό σας δικηγορικό γραφείο, είτε νομικός σύμβουλος σε εταιρία, το γραφείο σας πρέπει να αντανακλά τη δέσμευσή σας στην αριστεία, τον επαγγελματισμό, την τάξη και το δυναμισμό. Ένας σωστά επιλεγμένος καναπές λοιπόν, μπορεί να αναβαθμίσει σημαντικά την επαγγελματική σας εικόνα και τη διάθεση ενός πελάτη που μπαίνει στο γραφείο σας.

Με χρόνια εμπειρίας στο χώρο και χιλιάδες πωλήσεις, η Giacobbe Salotti έχει συγκεντρώσει για εσάς 6 σημαντικά σημεία προσοχής κατά την επιλογή καναπέ, καθώς και 15 δημοφιλείς καναπέδες για δικηγορικά γραφεία. Και μιλάμε ασφαλώς μόνο για δερμάτινο καναπέ, καθώς ένας καναπές από ύφασμα δεν συνηθίζεται και δεν προτείνεται για δικηγορικό γραφείο.

1. Στυλ που να αποπνέει Σοβαρότητα και Ακεραιότητα

Επιλέξτε design, κατηγορία δέρματος και χρώματα που να ενσωματώνονται αρμονικά στο περιβάλλον του δικηγορικού σας γραφείου. Εξετάστε τα υπόλοιπα έπιπλα που ήδη έχετε. Έχουν καμπύλες ή έχουν γωνίες; Από τι υλικό αποτελούνται; Υπάρχουν μεταλλικά elements σε χρυσό ή ασήμι; Το στυλ τους θεωρείται μοντέρνο, κλασικό ή συνδυασμός αυτών; Ένας σωστός συνδυασμός θα κάνει τον χώρο πιο φιλόξενο και επαγγελματικό ταυτόχρονα.

Σκεφτείτε επίσης την έννοια "marketing μέσω επίπλων". Αν δεν το έχετε ξανασκεφτεί, ένας καναπές μπορεί να ενισχύσει διακριτικά το brand σας. Ένας προσαρμοσμένος στα μέτρα σας καναπές, υψηλής ποιότητας, μεταφέρει μια αίσθηση στον πελάτη πως οι υπηρεσίες που προσφέρετε είναι πρώτης ποιότητας.

 Καναπές SAINT TROPEZ
 

2. Άνεση & Λειτουργικότητα

Οι πελάτες σας θα περάσουν ώρες καθισμένοι στον καναπέ σας. Επιλέξτε έναν καναπέ με άνετα καθίσματα και στήριξη πλάτης και χεριών, ώστε να κάνετε την παραμονή τους περισσότερο stress-free.

Σε ένα busy δικηγορικό γραφείο, είναι σημαντικό το δέρμα του καναπέ να είναι ανθεκτικό στη συχνή χρήση. Υπάρχουν αρκετές ποιότητες δέρματος (η Giacobbe Salotti διαθέτει 8 και πλέον), από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς.

Η ευκολία στην συντήρηση είναι ένας ακόμα παράγοντας επιλογής. Επιλέξτε δέρμα που να είναι εύκολο στον καθαρισμό και τη συντήρηση, καθώς μιλάμε ένα δικηγορικό γραφείο είναι ένα περιβάλλον με συχνή κυκλοφορία ανθρώπων.


Καναπές FANTASY

 

3. Η Σημασία του Δέρματος

Οι δερμάτινοι καναπέδες έχουν διαχρονική αξία και έχουν πλούσια ιστορία, καθώς οι καναπέδες όλων των σπουδαίων δικηγόρων κάθε εποχής ήταν δερμάτινοι. Επιπλέον, το δέρμα είναι εύκολο στη συντήρηση και με τα χρόνια η παλαιότητα που εμφανίζει αποπνέει γοητεία και κύρος.

4. Διαστάσεις και Αναλογίες

Βελτιστοποιήστε το χώρο σας. Αποφύγετε να "μπουκώσετε" τον χώρο. Αφήστε "αέρα" στα έπιπλα, ώστε να αναδεικνύουν κάθε χαρακτηριστικό τους. Μετρήστε προσεκτικά τον χώρο, λαμβάνοντας υπόψη πως ο καναπές θα πρέπει να απέχει από τους τοίχους 5 πόντους και τουλάχιστον 30 πόντους από θερμές πηγές (πχ καλοριφέρ).

Από την άλλη, επιλέξτε έναν καναπέ που ολοκληρώνει αρμονικά την αισθητική του γραφείου σας, χωρίς όμως να κυριαρχεί. Ένας μεγάλος καναπές μπορεί να σας φαίνεται ιδανικός και επιβλητικός, όμως ένας λίγο μικρότερος να μπορεί να προσφέρει περισσότερη ευελιξία και κίνηση στο χώρο.

5. Κατασκευαστές & Ποιότητα

Εμπιστευτείτε κατασκευαστές με φήμη και ιστορία. Η επιλογή ενός κατασκευαστή αυθεντικών Ιταλικών καναπέδων με αποδεδειγμένη φήμη στην ποιότητα είναι προφανώς κρίσιμη. Οι Ιταλικοί καναπέδες από έγκριτους κατασκευαστές δεν διαφέρουν μόνο αισθητικά, αλλά και στην ανθεκτικότητα. Η Ιταλία είναι μια χώρα με ιστορία στην κατασκευή επίπλων. Επιπλέον, επιλέξτε εταιρείες που προσφέρουν υποστήριξη κατά την αγορά και εγγυώνται after sales υπηρεσίες.

6. Η σημασία του Χρώματος του Design στην επιρροή της Διάθεσης και της Επαγγελματικής Εικόνας

Το χρώμα και η σχεδίαση ενός καναπέ μπορούν να επηρεάσουν θετικά την ατμόσφαιρα ενός δικηγορικού γραφείου. Τα απαλά και ουδέτερα χρώματα ευνοούν την ηρεμία και τη συγκέντρωση, ενώ πιο τολμηρές αποχρώσεις μπορούν να δημιουργήσουν μια δυναμική και μια αίσθηση θετικής ενέργειας.

Και μην ξεχνάτε. Η τελική επιλογή θα πρέπει να αντανακλά και τον χαρακτήρα σας.

Ακολουθούν οι καναπέδες της Giacobbe Salotti με τις περισσότερες πωλήσεις σε δικηγορικά γραφεία, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

 


Καναπές ARENA

 

 


Καναπές PRESIDENT

 


Καναπές PARTNER

 


Καναπές PARADOXE

 


Καναπές MONTE CARLO

 


Καναπές MOBYDIK

 


Καναπές MASTER

 


Καναπές HERMES

 


Καναπές GABBIANO

 


Καναπές CHESTERFIELD

 


Καναπές ALDEBARAN (Limited)

 


Καναπές ALASKA

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική