Δερμάτινοι καναπέδες για Airbnb

25/11/2022

Τα τελευταία χρόνια η ενοικίαση του προσωπικού χώρου είναι μια πολύ καλή ιδέα για ένα extra εισόδημα, όμως ο ανταγωνισμός όλο και μεγαλώνει και οι απαιτήσεις ενός καλού airbnb όλο και αυξάνονται.

Για να ξεχωρίσει ένας χώρος ανάμεσα στους εκατοντάδες που υπάρχουν στην αγορά πρέπει να διαθέτει κάποια πολύ ελκυστικά χαρακτηριστικά, όπως ένα αναπαυτικό κρεβάτι, ένας φιλόξενος καναπές στο σαλόνι και μια χαλαρωτική πολυθρόνα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσελκύσετε επισκέπτες είναι να κάνετε μικρές αλλαγές στο χώρο σας ώστε να του δώσετε στυλ αλλά και άνεση. Φυσικά όταν μιλάμε για αυτόν τον συνδυασμό η επιλογή είναι μια! Δερμάτινοι καναπέδες. Οι ε όχι μόνο φέρνουν μια αίσθηση πολυτέλειας αλλά κοσμούν και το χώρο. Το μεγαλύτερο ζητούμενο στην επίπλωση ενός airbnb χώρου είναι να μπορούν οι επισκέπτες να νιώθουν "σαν το σπίτι τους" και αυτό το νιώθει κάποιος με το που κάθεται σε έναν καναπέ Giacobbe Salotti.

Ο Nirvana ένας από τους πιο αναπαυτικούς καναπέδες μας, δεν είναι τυχαία και ένας από τους πιο δημοφιλής μας. Διαθέτει μεγάλα μπράτσα σε δέρμα δύο διαφορετικών αποχρώσεων και μεγάλα, μαλακά καθίσματα. Μια ακόμα εξαιρετική επιλογή για την επίπλωση airbnb αποτελεί ο καναπές Casablanca. Μεγάλος και επιβλητικός γωνιακός καναπές, αποτελούμενος από μεμονωμένες ενότητες για να δημιουργήσετε τον συνδυασμό που επιθυμείτε. Τέλος, μια πρακτική και έξυπνη επιλογή αποτελεί ο καναπές Feeling που μπορεί να μεταμορφωθεί σε διπλό κρεβάτι με ορθοπεδικό στρώμα. Ο Feeling διαθέτει καθίσματα και πλάτες από αφρώδες ελαστικό πολυουρεθάνης υψηλής ποιότητας και μπράτσα που είναι επενδυμένα από ένα στρώμα μαλακού δέρματος.Σημαντικό ρόλο στην επίπλωση σπιτιού για airbnb έχει φυσικά και το κρεβάτι. Το δερμάτινο κρεβάτι VIP, ταιριάζει σε μοντέρνους χώρους αλλά και σε εκείνους που έχουν έφεση στον κλασικισμό. Έχει ρυθμιζόμενη πλάτη, ορθοπεδικό στρώμα και χώρο αποθήκευσης.
Το μοναδικό πακέτο επίπλωσης έρχεται να συμπληρώσει η πολυθρόνα Casanova με χειροκίνητους ή ηλεκτρικούς μηχανισμούς. Το κάθισμα της είναι κατασκευασμένο από πολύ άνετο ελαστικό πολυουρεθάνης. Τα μπράτσα και οι πλάτες, παράγονται από συνθετικό αφρό για να προσφέρει την μέγιστη χαλάρωση.

Μόλις κάναμε την επιλογή επίπλων πολύ πιο εύκολη! Σίγουρα οι επισκέπτες θα λατρέψουν τη διαμονή τους σε έναν χώρο που επικρατεί η ιταλική φινέτσα και το 100% γνήσιο δέρμα.