Αγορά καναπέ για ιατρείο ή χώρο υποδοχής εταιρίας

09/06/2021

Η εύρεση του κατάλληλου καναπέ για τη ρεσεψιόν και τον χώρο αναμονής μιας εταιρείας ή ενός ιατρείου διαφέρει από την αναζήτηση ενός καναπέ για προσωπική χρήση. Δεν είναι, πάντοτε, εύκολο να επιλέξετε το σωστό στιλ ή την καλύτερη ποιότητα υλικών. Διαβάστε πως η επιλογή του καναπέ για ιατρεία ή χώρους υποδοχής θα γίνει μια απολαυστική διαδικασία!

Έχετε ξεκινήσει να οραματίζεστε τον τέλειο καναπέ για το ιατρείο ή τον χώρο υποδοχής πελατών. Μόλις κάνετε την αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δείτε ότι τα πράγματα είναι πιο σύνθετα.

Δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός του καναπέ που θα πρέπει να σας αρέσει αλλά να ικανοποιεί κάποιες βασικές ανάγκες. Για παράδειγμα η ευκολία στον καθαρισμό και ο λειτουργικός χαρακτήρας του είναι σημαντικά πλεονεκτήματα. Σε μια reception, εταιρίας ή ιατρείου, όπου οι επισκέπτες περνούν αρκετή ώρα, ο καναπές θα πρέπει να είναι αναπαυτικός και ευρύχωρος.

Όλα αυτά θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε: Πως θα επιλέξω το σωστό σχέδιο; Ποιο υλικό είναι πιο ανθεκτικό; Τι να προσέξω αν αγοράσω δερμάτινο καναπέ online;

Το στυλ του καναπέ για επαγγελματικό χώρο

Το αισθητικό κομμάτι στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι σημαντικό καθώς απευθύνεστε σε πελάτες. Κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία. Το σχέδιο του καναπέ θα προστεθεί στην συνολική εικόνα που προσφέρει ο χώρος. Για αυτό προτιμήστε ένα διαχρονικό προς μοντέρνο σχέδιο που θα αρέσει στους περισσότερους. Είναι σημαντικό να επενδύσετε σε έναν ιδιαίτερο καναπέ με επώνυμη υπογραφή. Αναζητήστε κατασκευαστές επίπλων που έχουν πολυετή εμπειρία και φημίζονται για την τεχνογνωσία. O Giacobbe Salotti σχεδιάζει και κατασκευάζει στην Ιταλία εγγυημένα ξεχωριστούς δερμάτινους καναπέδες από το 1992. Ο Nirvana είναι ο 1ος καναπές μας σε πωλήσεις. Ο μοναδικός σχεδιασμός του προσφέρει ασύγκριτη ομορφιά στον χώρο. Θα βρείτε στον πρωτότυπο Master μια πρόσκληση που οδηγεί απευθείας στην άνετη αγκαλιά του.

Άνεση και ποιότητα

Η συνολική εμπειρία ενός πελάτη ή ενός ασθενούς επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό να παρέχετε ένα χαλαρωτικό και ήρεμο περιβάλλον ώστε ο χρόνος αναμονής να γίνει απόλαυση. Ο καναπές που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι άνετος, αναπαυτικός και λειτουργικός. Υπάρχουν καναπέδες με ρυθμιζόμενα μπράτσα και πλάτη για βέλτιστο αποτέλεσμα χρήσης. Ο Gabbiano είναι ένας μοντέρνος δερμάτινος καναπές με ρυθμιζόμενα σταδιακά μπράτσα και πλάτη. Ενιαίο, μεγάλο κάθισμα θα βρείτε και στον Biancaneve

Το δέρμα του καναπέ

Το κλασικό δέρμα είναι πολύ ανθεκτικό και καθαρίζει εύκολα. Για μεγαλύτερη διάρκεια επιλέξτε έναν δερμάτινο καναπέ από ενισχυμένο παχύ δέρμα ή από τα εξαιρετικής υφής και όψης δέρματα MAYA και TERRA. Το φυσικό δέρμα είναι παχύ και απαλό στο άγγιγμα ενώ το δέρμα βουβαλιού έχει όλα τα παραπάνω συν μια εντυπωσιακή γυαλάδα. Από τα πιο ανθεκτικά είναι το δέρμα sauvage. Υπέροχα μαλακό στην αφή και εξαιρετικά ανθεκτικό δέρμα δίνει σε κάθε καναπέ ένα vintage look. Το μοντέλο Saint Paul συνδυάζει το μοντέρνο με την παράδοση ενώ ο Chesterfield τη διαχρονική υπεροχή. Και τα δύο συγκαταλέγονται στα μοντέλα καναπέ που επιλέγουν συνήθως οι ψυχολόγοι.

Οι διαδικτυακές αγορές, πλέον, δεν περιορίζονται σε είδη ένδυσης και αξεσουάρ. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε online έναν δερμάτινο καναπέ βεβαιωθείτε πως η εταιρεία είναι αξιόπιστη, σας παρέχει σημαντική έκπτωση, έχει μεγάλη γκάμα σε χρωματολόγιο και ποιότητες δέρματος. Αν τύχει να σας προσφέρει και δωρεάν τα μεταφορικά από τη χώρα παραγωγής, τα οφέλη θα είναι ακόμη μεγαλύτερα.

Αν επιθυμείτε ιταλική έμπνευση και να μάθετε περισσότερα για το μεράκι και τον τρόπο κατασκευής των επίπλων μας, επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπό μας.